vad stämmer och vad stämmer inte?



felfelfel, männen har inte ens "kunna lyssna" del.

one night stands, vad tycker ni?

Ush, jag sitter och tänker på alla gånger man sitter på krogen och någon äcklig kille (oftast killar faktiskt, hallååå? är det inte äckliga fyllegubbar som ska komma? Nej, de håller till vid stationen) eller man med stinkande andedräkt stöter på en och vill direkt i säng. Ja, jag är en dålig människa. haha, men i 50% av fallen (hmm, 75?) lyder jag handlöst. "sätt på mig handklovor, jag är din slav inatt" guud, nästa gång kan jag ju lika gärna säga det. Men trots det är jag possitiv till one night stands. Tyvärr blir jag oftast lite förtjust i alla män, haha. typiskt mig. Nåja, det går någon film på teve "whatever" med en massa snusk, kärlek, pengar, biljakter.. haha, vad vet jag? jag hoppas det iallafall.
             

såhär vill jag vakna en morgon, bredvid min älskling, vem är du? jag känner dig inte än.

Hela natten lång?

Jag kom att tänka på en grej idag när jag lyssnade på musik..
I de flesta manliga artisternas kärlekslåtar är "I'm gonna make love to you all night" (eller något liknande) en ständigt återkommande mening. Min första tanke när jag hör det är - vilken tjej orkar eller vill det egentligen? Skavsår i snippan eller vadå?

Jag kanske börjar bli tråkig, men oftast är jag ganska nöjd efter ett par orgasmer som inte tar alltför lång tid på sig att komma. Efter det vill jag bara vända mig om och sova.
Visst kan det vara härligt med långt romantiskt och hett sex då och då, det tackar man ju inte nej till, men ändå ...vända mig om och sova - det är fint det.


En godnatts sömn förtjänar man efter en lång natt

kyssar, mina bästa vänner

Hello på er. Nu tänkte jag fråga en liten fråga till er kära läsare. Vilket ställe tycker ni om att bli kysst på? För mig är det munnen och halsen, verkligen upphetsande.


min första gång..

Jag sitter och pysslar lite med min sex-bok. Den är ju ganska ny som sagt, lite äldre än min blogg.
På första sidan skriver jag om mitt första sex. Jag var femton år då, sen eller tidig? kanske ganska normal.
Eller, ganska normalt med tanke på att han bara var fjorton och jag kände mig lite som en pedofil eller våldtäksman, haha. Jag gjorde slut p.g.a det men om vi varit jämngamla (jag vet, fördomar, fördomar. shit, vad spelar det för roll nu? jag är 21 han 20?) hade i varit ihop längre. Kanske ska ringa honom, får ju först leta igenom hela stockholm efter hans nummer..



P.S. Jonte, om du läser det här får du fan ta å ringa! skriv ett inlägg så tar jag första bästa bussen, haha.. det osar desperate housewifes här, eller? Nej, men det vore kul att snacka så var inte en sån fegis.

tips numero 3

Ett litet tips, när din deo tar slut kan du rengöra den, hälla i lagom med varmt vatten och låta den glida in i slidan. Den känns lite som en tunga.
Speciellt tips till alla oss ensamma tjejer som blev dissade på festen, haha.


Deodorant och tunga i ett

visste du att..

De flesta får sin första orgasm vid onani, hur ofta onanerar du? Det är ju faktiskt inga problem att onanera trots att de flesta ser det som att trotsa sin pojkvän på nått sätt. Att han inte är tillräckligt bra så man måste onanera, nej. Man kan ju t.o.m onanera tillsammans, det är riktigt tillfredsställande.

Tjej

min favoritställning


Är "Pantern på grenen" just för att båda kan se och ta på varandra samtidigt

Den perfekta snoppen

Hur ser egentligen den perfekta snoppen ut?
Tjock, smal, lång eller kort? Hur många centimeter är egentligen perfekt?

Eller är vi sånna som säger att "storleken har ingen betydelse!" och helt enkelt inte bryr oss över huvud taget?
      


5 heta sextips

1. Inte helt naken

Det kan vara väldigt sexigt att låta underkläderna sitta på då tyget blir en skön barriär mot det allra intimaste. Extra skönt blir det om man anväder underkläder av tunn siden eller lätt bomull.


2. Smek och massera

Huden är kroppens största erogena zon. Knåda, klappa och smek den så mycket som möjligt.


3. Doftande ljus

Med hjälp av doftljus ökar den erotiska stämningen ganska rejält. Stäng av mobilerna och ägna er en hel kväll bara åt varandra.


4. Rosenrot

Rosenrot sägs vara sexuellt stimulerande. Köp på hälsokost och pröva. Det sägs att rosenroten får det att pirra till på ett härligt sätt i könsorganen och man blir lite mer kåt helt enkelt.


5. Använd tungan

Oralsex i stjärten är underskattat. Tänk bara på att tvätta er noga innan. Vill man så kan man använda sig av en såkallad slickklapp (uppklippt kondom som läggs över anus) om man är lite osäker men ändå vill prova.
       


snart får jag dela röda mattan med dessa, åh fyfan

Holy shit, 9 besökare redan! Och jag har bara varit medlem i kanske några minuter. Jag kommer bli så känd, haha.
Kanske som Blondinbella, men blondinbella förstår ju inte riktigt vad hon bloggar om. Arton år, hon tror att hon är 40. Eee, ursäkta men hon ser ut som 40.

the 40-years old hängpatte-tjejen

och Kissie, jag förstår att hon skriver mycket om sin diet i sin blogg

första inlägget, första tipset! sexdagboken!

Hejsan, första inlägget. Jättekul det ska bli att få blogga så jag börjar direkt med ett "dagens tips" som jag tänkte ha.
Första tipset ever, en sex-dagbok. touché! Man skriver om sina sexuplevelser och allt sånt där spännande.
Där man ritar längden på killens "pieep" och allt. Jag avslöjar inte om jag har en sex-dagbok själv, hihi. (jag har det)


RSS 2.0