ha-ha-ha

http://www.kontraband.co.uk/videos/15953/Leo-Draws-North-Pole/

om otrohet (din jävla gorillatutte)

sitter här och onanerar med en fucking banan när man egentligen borde råknulla med en viss Daniel, men nejnej.
Såklart så är det för långt att åka (som du sa) och skit, fuck you din lilla skit. Jag skulle aldrig ha blivigt ihop med honom.
Hahha, jag beter mig som en fjortonåring men det spelar ingen roll för han var ett svin!!! Jag kan ju gå ut med allt här eller hur? och ni är de enda (förutom mina vänner) som får veta att han var otrogen! Eller, ska man gå ut med det och riktigt skämma ut honom? Men å andra sidan är det ganska pinsamt, som om jag inte räckte till för honom så han var tvungen att vänsterprassla med nån slinka. Fy tjejen, mer självrespekt hallå? Det är väl klart att jag ska gå ut med det, ska fan ringa aftonbladet och allt! Hela Svt, MTV, barnkanalen och tv4+ ska få veta att Daniel Östlund (som förövrigt är världens fulaste namn) har varit otrogen mot mej.

Hur fan kan killar vara såna okänsliga svin?

Min fråga till er killar


               Med silikon på tjejer,                                   eller utan?

Är lite seg med uppdatering

Jag satt framför teven en stund och kolla på nån film med Jude Law. Snacka om att man blir lite påtänd av en sån sexig accent som han har. Men men , istället är jag fast med Daniel (skojar bara, i love you babe).
Tänkte tipsa om tjejens (och killens) näst bästa vän, sexleksaker. Låt oss säga att pojkvännen inte är hemma hos dig när du är kåt och då är en dildo, vibrator eller en gurka lösningen. Kan låta sjukt men du kan pröva onanera med en gurka om inte dildon (eller pojkvännens) kuk är tillräckligt tillfredställande, det funkar. Men man måste ha kondom eller glidmedel för att det ska kunna glida in försiktigt.

This is pleasure

RSS 2.0